Skip links

Velkommen til Vaca – Dit Mexicanske Take away i Valby

Velkommen til Vaca, din lokale mexicanske restaurant i Valby! Vi er glade for at kunne levere autentisk mexicansk take away til besøgende og beboere i Valby, der har appetit på noget lækkert og anderledes. Vi har et stort udvalg af tacos, burritos, bowls og sideretter, så du kan være sikker på at finde noget, der falder i din smag.

Mexicansk take away i Valby fra vores restaurant

Hos Vaca bestræber vi os på at lave mad, der ikke blot smager godt, men også er sundt og mættende. Vores mad er derfor lavet fra bunden med friske råvarer, og vi bruger traditionelle mexicanske teknikker for at sikre, at vi leverer den mest autentiske smag af Mexico.

Uanset om du er til et sprødt ydre og et blødt indre, og derfor er mest til vores tacos, eller om du er mest til et blødt ydre og sprødt indre og derfor er mest til vores burritos med crispy chicken, så kan du finde noget, der falder lige i din smag.
Vil du holde den sunde linje, kan du bestille vores lækre, smagfulde bowls, der har et væld af skønt indhold og smager himmelsk. Alle vores retter laves som take away, så du altid kan spise dine yndlings mexicanske retter hjemme hos dig selv eller på farten.

Mexicansk restaurant i Valby

I hjertet af Valby finder du vores hyggelige mexicanske restaurant. Vi ligger tæt på både Valby station og på indkøbscenteret Spinderiet, så du altid kan få stillet din trang til ægte mexicanske retter.
Vores menu består af et udvalg af velsmagende mexicanske retter, og skal du også have slukket tørsten, kan du også finde smagfulde, mexicanske sodavand i vores kølere, så du får den fulde oplevelse.

Overlad madlavningen til os

Har du lyst til et lækkert og sundt måltid, men mangler du tiden eller energien til at lave det selv? Ingen grund til bekymring! Hos Vaca tilbyder vi en bred vifte af take away muligheder, så du kan nyde et lækkert måltid hjemme uden at stresse over madlavningen.
Uanset om du skal ud at spise med dine venner, skal bruge et sundt og hurtigt måltid til frokost, så kan du finde det hele på vores menukort.

Vi ses på Vaca i Valby – mexicansk mad Valby

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Vaca i Valby eller på en af vores andre restauranter i hovedstadsområdet i Valby, København NV, Hellerup eller på Amager. Det er vores mål at levere god mad og god service hver gang, så du forlader os med et smil på læben. For mere information om vores menu eller for at placere en ordre, kan du besøge vores hjemmeside eller ringe til os. Vi ses!