Skip links

Velkommen til Vaca i Hellerup

Vaca bringer den mexicanske madverden til Hellerup. Vi er stolte af vores autentiske, velsmagende og innovative retter, der gør din oplevelse spændende og unik. Vi står klar til dig hjælpe dig med at få sund take away, når du ikke selv lige orker at stå i køkkenet, uanset om det er til frokost eller til aftensmad.

MEXICANSK TAKE AWAY I HELLERUP MED VACA

Hvis du elsker mexicansk mad, er Vaca stedet for dig. Prøv vores traditionelle retter med et twist af friske, danske råvarer, der opfylder alle dine forventninger om perfekt mexicansk mad i Hellerup.

Vores restaurant ligger lige ud til Strandvejen, tæt på Øregårdsparken, så du kan tage din mexicanske take away med i parken til en picnic, når vejret tillader det, eller du kan tage det med på farten, når du skal hjem til dine venner eller familie, så I alle kan nyde de smagfulde retter.

Et unikt menukort, der afspejler Mexicos diversitet

Hos Vaca får du den fulde oplevelse af den mexicanske madkultur. Vi bruger friske, farverige og smagfulde ingredienser, og vi skaber stærke smagsoplevelser, der fører dig direkte til hjertet af Mexico.

Hos Vaca er vi kendt for at servere en bred vifte af traditionelle mexicanske retter, der appellerer til enhver smag. Derfor inkluderer vores menukort selvfølgelig alt fra tacos og burritos til enchiladas og guacamole, og alt er lavet med friske ingredienser og autentiske krydderier. Er du til det ekstra hotte, kan du også prøve dig ad med vores spicy chilisalsa, der garanteret vil sætte fut i dine smagsløg. Vores fokus på kvalitet og smag har gjort os til et must visit sted for dem, der søger den ægte mexicanske smag i Hellerup.

En mexicansk restaurant i Hellerup med en unik atmosfære

Hos Vaca stræber vi efter at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære, hvor du kan føle dig velkommen. Med vores passion for mexicansk mad skaber vi en stemning som i Mexico, som bringer ekstra liv til din madoplevelse. Med vores farverige dekorationer, mexicansk kunst og livlig musik, ønsker vi, at du straks føler dig transporteret til Mexico, når du træder ind på Vaca.
Vores personale er venligt og imødekommende, og kan hjælpe dig med at finde frem til den helt perfekte kombination af smage for at give dig den bedste madoplevelse.

Take away, der bringer smagen af Mexico til dig

Ønsker du at nyde din yndlings mexicanske mad i dit eget hjem? Hos Vaca tilbyder vi take away, så du kan tage den autentiske smag af Mexico med hjem. Vi laver alle retterne friskt til dig, så du kan nyde vores lækre mad, lige når du har lyst.

En af vores mest populære retter er vores hjemmelavede burritos, hvor du kan vælge mellem et udvalg af fyld såsom krydret oksekød, saftig kylling eller vegetariske muligheder. Vores nachos serveres med frisklavet salsa og ost og lækker dip.

Vi ses på Vaca – Mexicansk mad Hellerup

Er du klar til at opleve en ægte mexicansk madoplevelse? Besøg os på Vaca Hellerup eller på en af vores andre lokationer i enten Valby, København NV, eller Amager og lad os tage dig med på en kulinarisk rejse til Mexico. Bestil take away eller kom forbi til et hyggeligt måltid. Vi glæder os til at se dig!