Skip links

Velkommen til Vaca – din destination for autentisk Mexicansk take away på Amager

Vaca er din nye go-to take away i København og på Amager for autentisk mexicansk mad i Amager. Det er vores passion at bringe den ægte ‘sabor’ (smag) af Mexico til Danmark, og vores mad afspejler dette. Uanset om du er til sprøde bowls, snaskede nachos eller spicy burritos, kan du være sikker på at finde noget, der falder i din smag.
Du kan også altid tage din kæreste, dine venner eller dine forældre med – vi står klar til at hjælpe jer med at sammensætte den helt rigtige menu til jer, så I får det, I bedst kan lide fra det mexicanske køkken.

Smagen af Mexico, lige til døren – Mexicansk take away fra Vaca på Amager

Det er ikke altid muligt at rejse til Mexico, når du får en pludselig trang til mexicansk mad, men hos Vaca kan du opleve det næstbedste – autentisk mexicansk mad leveret direkte til din dør. Vores menu er fyldt med lækre retter, der repræsenterer det varierede mexicanske køkken.

  • Tacos: Vælg dit favoritfyld og nyd det i en frisklavet sprød tacoskal.
  • Burritos: Krydrede, fyldte tortillas dækket med lækker sauce og smeltet ost.
  • Quesadillas: Gyldenbrune tortillas fyldt med smeltet ost og lækkert fyld.

Nyd den mexicanske stemning hos Vaca i Amagers hjerte

Udover at tilbyde lækker mexicansk mad til take away, har vi også enkelte hyggelige siddepladser på restauranten på Amager. Her kan du slappe af og nyde en taco (eller tre) i autentiske omgivelser. Vi har også et stort udvalg af traditionelle, mexicanske sodavand til at slukke tørste i som Jarritos med lime, mango, ananas og mange flere.

Vores lækre snacks, som er fast inventar på menukortet, er også altid et godt bud, hvis du vil endnu tættere på den mexicanske madkultur. Du kan få lynstegte, sprøde padrons, taco hapsere, crispy chicken eller tempurarejer

Autentisk mexicansk mad Amager fra Vaca

Vi leverer autentiske mexicanske retter, der er lavet med de bedste ingredienser. Vores kokke har en dyb forståelse og respekt for det mexicanske køkken, og det afspejles i hver eneste ret, vi serverer.

Vi er beliggende på Øresundsvej, lige i hjertet af Amager, hvor du nemt kan smutte ind forbi os på vej hjem fra stranden eller en dag i parken eller en tur i Amagercenteret for at få en smag af Mexico. Du kan sidde udenfor og nyde solen på en af vores bænke eller du kan sidde indenfor i restauranten, når vejret ikke samarbejder.

Vi ses på Vaca på Amager

Om du er på udkig efter din næste take away-favorit, eller bare har lyst til at prøve noget nyt, så drop ind hos Vaca. Er du i Hellerup, Valby eller København NV, kan du også altid få stillet din sult efter mexicansk. Vi er sikre på, at vores mexicanske mad vil tage dig på en kulinarisk rejse, du ikke vil glemme.