Skip links

Bowls

Snacks

Autentisk Mexicansk Mad med et Twist

Hos VACA kombinerer vi det bedste fra det autentiske mexicanske køkken med sæsonens friske, danske råvarer. Vores mål er at skabe en uforglemmelig madoplevelse, der både er kreativ og af høj kvalitet.

Mexicansk Mad i København og Jylland

VACA er tilgængelig i både København og Jylland, hvilket gør det nemt for dig at nyde vores lækre mexicanske mad, uanset hvor du befinder dig. I København kan du blandt andet besøge os i Valby, Amager, Hellerup, Nordvest og i Jylland kan du finde os i Aarhus og Aalborg.

Kvalitet og Madglæde

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores mexicanske mad. Vores filosofi er, at take away-mad kan være sund, lækker og fyldt med glæde. Vi tror på, at god mad kan bringe mennesker sammen og skabe uforglemmelige øjeblikke.

Oplev Mexicansk Mad på en Ny Måde

Vi inviterer dig til at udforske vores menu og smage de unikke retter, vi har skabt ved at blande autentiske mexicanske opskrifter med danske råvarer. Kom og oplev, hvordan vi hos VACA redefinerer mexicansk mad i Danmark. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores restauranter i København og Jylland.

Kom og vær en del af VACA-familien – vi glæder os til at byde dig velkommen!