fbpx

Mexicansk København

Spis mexicansk i København

I Hovedstaden gemmer der sig mange skatkamre – særligt når det kommer til den gastronomiske scene. Der har i årenes løb været mange forskellige køkkener, som har taget byen med storm – det mellemøstlige, det thailandske, det japanske og nu er det for alvor kommet til det mexicanske køkken. Og når det kommer til mexicansk i København – er det naturligvis et helt oplagt sted at tage hen, nemlig VACA.

Velkommen til VACA

Hos VACA får du mexicansk i København, med retter som er inspirerede af det mexicanske køkken – fyldt med farver, og hos VACA nytænker vi rettern, så de følger med trend og tid i branchen.  Men det er ikke kun de gode og friske råvarer, som er i højsædet hos os, det er også den gode stemning. Når du skal nyde mexicansk i København fra os, ved vi at stemning og setting er noget at det, som kan løfte måltidet lige til niveuaet højere. Derfor vil vi altid opfordre vores gæster til at tage maden med ud i det første varme sommervejr, nyde maden i restauranten og lytte til musikken og menneskene i gaden og nyde det selskab man befinder sig i.

Mexicansk mad der smager

Når vi hos VACA serverer mexicansk i København, får du et væld af smage og et hav af smagskombinationer. Vi er tro overfor det mexicanske køkken, men vi tilsætter også vores eget twist, hvorpå VACA er unik mexicansk i København. Vores smage vil du kunne lide, vi har noget for enhver også selvom du ikke er til det stærke. På vores kort finder man klassiske burritos, bløde tacos, forskellige tallerkenretter med blandt andet grillede quesadilla, ensalada, chili con carne og nachos bowl – altså alt det gode fra det mexicanske køkken. Ud over de gode retter er det også masser af muligheder for snacks, blandt andet VACAs tomatiserede flæskesvær, tortilla chips, taco hapsere og guacamole i lange baner. Du kan altså med god grund spise mexicansk i København hos VACA.

De fleste af vores gæster deler deres retter, når de spiser mexicansk i København hos os. Vores retter indbyder til at dele, så der er rig mulighed for at prøve lidt forskellige fra menukortet. Maden er mexicansk i København, den er frisklavet, så vi beholder det gode smage, når vi langer burritos, tacos og jeres favoritter over disken.

Her kan du finde os

Du kan spise mexicansk i København, Valby, Århus, Aalborg og Hellerup. VACA ligger på byernes bedste placeringer, vores restauranter indbyder til god stemning, et perfekt sted at nyde god mexicansk i København eller en af de andre byer. Start din aften hos os eller tag det med to-go og spis frokosten på dit yndlingsspot.

VACAs restauranter i Købehavn ligger på Trianglen på Østerbro og på Valby Langgade. Vi glæder os til at servere mexicansk i København til dig.