fbpx

FRANCHISING VACA – MEXICAN FINGER FOOD

Vær med til at sprede den mexicanske stemning i Danmark. VACA er en restaurantkæde, som lige nu består af 5 restauranter fordelt rundt i Danmark. At være franchisetager hos VACA handler om at eje og drive en eller flere restauranter og om at realisere sine visioner. Som franchisetager hos VACA køber du retten til at drive din egen VACA restaurant efter vores stærke madkvalitet og forretningskoncept.

 

HVORDAN BLIVER MAN FRANCHISETAGER HOS VACA?

Det kræver vilje, styrke og engagement at skabe en succesfuld VACA restaurant med høj omsætning og skarp styring af omkostningerne. Yderligere er hårdt arbejde, vedholdenhed og mod blot nogle af de egenskaber, der kræves.

Vi stiller ingen krav til køn eller alder, men har til gengæld klare forventninger om, at du er ambitiøs, dedikeret og selvstændig. Vi forventer også at du gør dig umage med at levere et imødekommende værtskab der skal til, for at få glade gæster.

Du skal have en positiv tilgang og formå at inspirere, udvikle og motivere dine medarbejdere til at skabe en restaurant med høj gæstfrihed, fantastisk service, stor forretningsmæssig succes og engagement i lokalsamfundet.

 

Du får mulighed for selv at sammensætte dit team af ledere og medarbejdere, som vi vil hjælpe dig med at lære op i køkkenfærdigheder og service. Dette giver dig de bedste forudsætninger for at opbygge et stærkt forhold baseret på tillid og tilfredshed hos dine gæster såvel som hos dine ansatte.

Du vil selv stå for at drive restauranten med visheden om, at vi altid står klar til at hjælpe og rådgive dig om driften af din restaurant. Din restaurant vil følge de samme menukort, som er gældende for hele landet. Men der kan være ændringer i forhold til det lokale marked der kan ændres for at du får størst mulig succes med din forretning.

Vi garanterer, at de råvarer, som leveres til dig af vores forskellige leverandører er af højeste kvalitet, som opfylder vores høje krav til fødevarekvalitet og hygiejne.

 

Som franchisetager tilbyder vi dig:

  • At blive en del af et dansk stærkt brand, der med udgangspunkt i gode råvarer, høj kvalitet og god service har succes i Danmark.
  • Et uddannelsesforløb, som lærer dig alle aspekter af VACA og hvordan man driver en restaurant efter vores standarder.
  • Gode muligheder for på sigt at købe flere restauranter hvis du har skabt en stærk succes i din første.
  • Mulighed for at realisere dine visioner.

 

Det forventer vi af dig:

  • Engagement, personligt drive og viljen til at skabe en stærk virksomhed under et nationalt brand.
  • En solid, passioneret og inspirerende ledelsesstrategi, der motiverer og udvikler din medarbejdere.
  • Stærke forretningsevner, som kan hjælpe dig med hele tiden at nytænke og udvikle din restaurant.
  • Forandringsparathed, da VACA er i konstant udvikling og vi altid tilpasser os nye trends og efterspørgsler i markedet.
  • Stærke og gode færdigheder inden for service, som er med til at sikre høj gæstetilfredshed.
  • Geografisk fleksibilitet inden for Danmarks grænser.

 

Har du yderligere spørgsmål om mulighederne for at blive franchisetager hos VACA, så er du velkommen til at kontakte administrerende direktør og ejer, Morten Hansson på telefon 29 25 22 01, eller du kan sende din motiverede ansøgning og CV til mh@kuyashii.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.